unul – primul

Standard

si anume an! bebedinul s-a sarbatorit pe sine facindu-si singur cadou primii pasi cu cateva zile inainte de 4 decembrie.

Ii pandeam deja pasii astia – ii promitea de mult, dar tot m-au surprins, desi stiam de la ikika cat de simplu va fi: o data se ridica si porneste! Insa stiam degeaba – tot mirata si uimita am ramas! Mai ales ca bebedinul era asa de incantat incat toata seara a refacut pe urma schema – ridicat, mers, cazut in fund, ridicat iar! Si isi facea curaj si se lauda singur cu strigate nemaiauzite pana atunci!

Si eu ma bucur de un nou spectacol – cand e soare, alearga dupa razele proiectate pe parchet.

altfel – este primul an pentru mine in care decembrie e atat de incarcat: pe 4 sarbatorim bebedinul, pe 6 vine mos nicolae, pe 12 e randul ikikai sa sufle in lumanari si nu apucam sa ne tragem sufletul si trebuie sa desfacem cadourile lui mos craciun.

Peste toate astea – anul asta plecam iar la drum: suntem cu bagajele gata, cu cheile de la noua casa in mana si cu putin noroc pana in Craciun o sa reusesc sa despachetez cat sa nu fie haos total.

Nu stiu daca am devenit mai inteleapta sau mai egoista, daca plecatul si intorsul au relativizat lucrurile, daca nu cumva copiii ma fac sa masor altfel lucrurile si timpul, dar stiu ca ma simt foarte bine cu decizia ca pentru o vreme – nu stim cat – ne intoarcem in Frankfurt. De fapt – eu o simt mai mult ca o mutare, decat ca o plecare si nici nu stiu daca asta e bine sau rau, daca nu se va intoarce cumva impotriva mea. Dar ma simt foarte bine ca o sa am mai mult timp si lucrurile vor fi mai usoare, ca vom calatori mai mult – cat mai putem si nu ne spune ikika ca are program cu prietenii.

si e tot primul an in care fac planuri fara sa ma mai incurc in „dar daca..” si e atat de eliberator incat nu pot sa ma supar pe mine ca nu am inceput mai devreme – mi-ar strica din bucuria atator inceputuri.

asadara – unul, primul, la mai multi! 🙂

Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s