smiorcaielile intamplatoare am vrut sa le pastrez separat – de-aia pagina noua.

si o sa incep sa ma vaiet fix cu pagina thing – am aflat cum sa fac una noua, habar nu am cum sa o up-datez mai tarziu. nu imi ramane decat sa sper ca nu voi mai avea nevoie (ha!).

asadara – cred ca ma imbolnavesc si pentru ca mi se intampla foarte rar nu stiu sa fiu bolnava. sau poate totusi m-a batut cineva as´noapte os cu os si fibra cu fibra si dupa o baie fierbinte mi-ar trece, daca as avea apa de asa luxuri. nu, nu revizia (hehe – de asta nu uitasem) dar la blocusorul meu ii schimba centrala, de o saptamana. trebuia sa dureze 2 zile.

…. pauza neasteptata pen´ca o sa re-editez cre pasarile: de 2 saptamani am chiriasi niste porumbei (cred ca sunt cuplu) foarte obraznici. au fost draguti la inceput: am si poza cu ei pe telefon (da! am invatat sa fac si poze cu telefonu´intre timp) cand mancau din zaharnita. intre timp insa mi-au distrus bucataria proaspat varuita mancand porumbeste o felie de pepene ramasa pe masa si nu au nici o jena mai nou sa intre in bucatarie cu mine de fata. nu am nici o autoritate in fata lor: trebuie sa ma ridic si numai prim marime sa ii izgonesc, de vorba buna nu inteleg nicicum. acu venisera iara – la compot de gutui pofteau miseii!

sa revin – deci, ma imbolnavesc, nu pot sa lipsesc maine de la birou – care nu imi mai place in ultima vreme, deci gura nu imi mai tace. nu e nimic nou – poate tocmai asta e. si e asa in aer o anticipatie najpa care nu imi prieste. plus ca azi – nu stiu cand, cum, cu cine – mi-am rupt ciorapul in cel mai imposibil loc – in dreptul secului piciorului. nu se vedea decat daca stiai, te aplecai in genunchi si te uitai fix in secul piciorului meu stang -insa de cand mi-am dat seama eu am schiopatat toata ziua.

na – ce dovada mai clara ca ma imbolnavesc! fir-ar sa fie!

Reclame

Un răspuns »

  1. Pingback: zen « CrazyLittleThings

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s